Almanya mavi kart ve yeni nitelikli göç yasası ile nitelikli işgücü alacağını 1 mart 2020’de kanun ile tüm dünyaya duyurmuştu. Salgın ile sağlık alanı çalışanları bu dönemde ilk sıraya yerleşti. Alman hükümeti sağlık alanı içerisinde özellikle fakülte mezunu hemşireleri direk istihdam edeceğini belirtti. Buna göre fakülte mezunu olup ve almanca B2 seviyesinde yeterliliği olan adayların tüm istihdam süreçleri planlandı.

Konaklamadan (3 aylık) iş başı yapmaya kadar garanti verilen hemşirelerimizin tek yapması gereken B2 seviye almanca yeterlilik kursu alması ve bunu Goethe Enstitü, ÖSD gibi kurumlarda sınava girerek sertifikalandırması yeterli olacak. Diğer tüm dosya hazırlama, yeminli tercüme işlemleri, programımızı destekleyen işveren firmalardan iş sözleşmesi alınmasına kadar tüm işlemlerde size hizmet veriyoruz.

Almanca Öğrenen Hemşirelere İş Garantisi

Farklı şehirlerde olup da bu hizmetten faydalanmak isteyen hemşirelerimiz için online almanca kurslarımız da başlamıştır. Tek yapmanız gereken normal fiyatının 5 te 1 fiyatına bu programa – kurslara katılıp başarılı olmanız. Sertifikanızı almanız ile işverenle yapılan anlaşma gereği iş sözleşmeniz hemen elinize ulaşacak ve çalışma hayatınız başlayacaktır.

Kayıt ve Bilgi İçin: 0 324 999 80 60 numaralı telefonumuzdan veya whatsapp hattımızdan bize mesai saatleri içinde ulaşın.

Web Site: netdilkurslari.com

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın